logo


Vacature Assistent Consultant

SMC Consultants zoekt een assistent consultant

Ben jij positief, klantgericht, heb je een flexibele werkinstelling en werk je graag bij een ambitieuze en allround vastgoed-organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

Organisatie

Een ambitieus en allround consultancybureau, gespecialiseerd in totaaladvisering bij (bedrijfsmatig) onroerend goed, zowel regionaal als nationaal met een duidelijke focus op de Metropool Regio Amsterdam. Men kan bij ons terecht voor advies, onder andere bij aanhuur en aankoop. De sfeer binnen de organisatie is informeel en laagdrempelig. Er worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd door en voor de collega’s. Collegialiteit zowel tijdens als na kantooruren vinden wij belangrijk.

De functie

Als (assistent) consultant geef je ondersteuning aan meerdere collega’s en in het bijzonder aan de vastgoedspecialisten. Je loopt mee met de consultants en bent de schakel tussen de opdrachtgever, de adviseur en het secretariaat. Je verzorgt contracten en de uitwerking van overige documenten. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe partijen voor je eigen projecten. Je behartigt de belangen van de opdrachtgever bij advisering van hun project. Daarnaast ondersteun je de adviseur, waarbij jij zorgt voor alle voorkomende commerciële- en administratieve werkzaamheden.

Profiel kandidaat

Collegialiteit staat hoog in het vaandel, je kunt goed samenwerken, je bent ondernemend, positief en proactief en je hebt geen ‘negen tot vijf’-mentaliteit. Je kunt goed onder tijdsdruk werken en denkt graag mee met de mensen met wie je werkt. Je staat stevig in je schoenen, bent gemotiveerd en hebt zin om het beste uit jezelf te halen.

Aanbieding

• Een uitdagende baan bij een gerenommeerd vastgoedkantoor, binnen een omgeving die geen dag hetzelfde is;
• Werken binnen een hecht en leuk team in een open en informele werksfeer;
• Marktconform salaris met winstuitkering.

Vereisten

• Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding of een relevante opleiding;
• Jouw Nederlandse en Engelse taalvaardigheden zijn goed, zowel in woord als in geschrift;
• Je hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie;
• Het MS Office pakket beheers je goed en andere computerprogramma’s maak jij je snel eigen;
• Je bent beschikbaar voor 40 uur in de week.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je graag uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij een CV. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Bel of mail Bea Sas-van der Horst: 023 – 711 40 57 / vacature@smcconsultants.nl