logo


Wat doen we

Heronderhandeling

Elke markt is in beweging, zo ook de vastgoedmarkt. SMC Consultants kent deze markt als geen ander en kan nader adviseren bij heronderhandelingen van bestaande contracten en/of afloop van huurcontracten.
Read More

Aanhuur en Aankoop

Wij kennen de 'ins en outs' van de plaatselijke en regionale markt als geen ander en hebben een ruime ervaring in aanhuur van bedrijfsmatig onroerend goed.
Read More

Beleggingen

SMC Consultants kan u begeleiden bij aankoop van een belegging of u nader adviseren bij de aankoop van een totale portefeuille.
Read More

Advies en Consultancy

Voor al uw huisvestingsvraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij kennen niet alleen de regionale markt van bedrijfsonroerend goed (BOG), maar ook de spelers.
Read More

Taxaties

Het bepalen van de waarde van bedrijfs- of kantoorpanden, kantoor- of bedrijfsruimte in verband met het voornemen tot aan- of verkoop, bedrijfsovername, financiering, boedelscheiding en successie. Die taxatie kunt u met een gerust hart overlaten aan SMC Consultants
Read More

Contract en Contractonderhandeling

Wij treden exclusief op voor 1 partij en zijn volledig onafhankelijk! Wij hebben een ruime ervaring in de vastgoedmarkt in Nederland waarbij SMC Consultants een duidelijke focus heeft op de regio Schiphol, zijnde de gemeente Haarlemmermeer en de direct aangrenzende gemeenten.
Read More