logo


Aanhuur en Aankoop

SMC Consultants is een jong en actief makelaarskantoor, gevestigd in Hoofddorp. Wij kennen de ‘ins en outs’ van de plaatselijke en regionale markt als geen ander en hebben een ruime ervaring in aanhuur en aankoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Onze insteek: de aanhuur/aankoop van een kantoor-en/of een bedrijfspand is tevens het begin van een duurzame relatie met u als ondernemer. Immers, als huurder blijft u aan ons kantoor verbonden, als koper krijgt u misschien te maken met groei van uw bedrijf, waardoor u geconfronteerd wordt met een ruimteprobleem.

Ook dan staan wij graag weer voor u klaar om een passende oplossing te vinden. Dat is wat wij bedoelen met persoonlijke aandacht. Zorg die niet stopt na het ondertekenen van een contract. SMC Consultants onderneemt samen met u.

Bedrijfspand kopen?
SMC Consultants behartigt exclusief de belangen van de koper. Wij besparen onze opdrachtgevers veel rompslomp en creëren rust en zekerheid door het gebruik van een helder stappenplan. Uitgangspunt is dat zowel de klant als de makelaar baat heeft bij een goed resultaat. Een zoekopdracht begint met een inventarisatie van de wensen en mogelijkheden van de koper:

  • Binnen welke prijslimiet gaat de makelaar zoeken?
  • Naar welk soort bedrijfspand of kantoorgebouw?
  • In welke locatie/regio?

Wij maken een duidelijk Programma van Eisen (P.v.E.) gezamenlijk met onze opdrachtgever, waarbij wij tevens rekening houden met de toekomstige groei. Is dat eenmaal duidelijk dan gaan wij direct van start. Onze uitgebreide marktkennis stelt ons in staat een geschikt object te vinden. Ook na de bezichtigingen, alsmede de onderhandelingen houdt onze dienstverlening niet op. Wij staan voor u klaar tot na de verhuizing.